Monipuolista korjausrakentamista pääkaupunkiseudulla ja muualla Uudellamaalla

Ota yhteyttä

Remosan Oy palvelee ammattitaidolla useilla korjausrakentamisen alueilla pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla. Pystymme toteuttamaan kaikki sisä- ja ulkotiloissa tarvittavat saneeraukset pienistä töistä suuriin urakoihin. Olemme keskittyneet erityisesti takuukorjaustöihin rakennusliikkeille ja taloyhtiöille. Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme – kerromme mielellämme lisää.

Korjausrakentamista sisä- ja ulkotiloissa

Tarjoamme kaiken korjausrakentamisen yhden ja saman katon alta. Voit tilata meiltä niin sisä- kuin ulkotiloissakin tarvittavat saneeraustyöt tarpeidesi mukaisena kokonaisuutena. Teemme esimerkiksi maalaus- ja tasoitetyöt, lattioiden asennukset, kalusteasennukset, laatoitukset ja vesieristykset. Lisäksi korjaamme erilaisia pikkuvikoja. Olemme erikoistuneet rakennuksissa takuuaikana ilmenneiden vikojen korjauksiin.

 

Ota yhteyttä, niin keskustellaan tarvitsemastasi palvelusta. Tarvittaessa tulemme käymään kohteessa ennen tarkemman tarjouksen tekemistä. Siten voimme varmistaa, että työt hoituvat varmasti luvatussa aikataulussa.

Yhteystiedot

Monenlaisia urakoita

Vastaanottamiemme urakoiden suuruus vaihtelee pienistä suuriin. Käyttämämme urakkamuodot riippuvat kulloisenkin kohteen tyypistä ja laadusta. Teemme töitä niin kiinteään hintaan, tavoitehintaan kuin tuntiveloitukseenkin perustuvalla laskutuksella. Sovimme tilaajan ja rakennuttajan kanssa kuhunkin kohteeseen sopivan urakkamallin ja muut yksityiskohdat aina tapauskohtaisesti.

 

Olemme vieneet onnistuneesti loppuun jo lukuisia korjausrakentamisen urakoita mitä erilaisimmissa kohteissa ympäri pääkaupunkiseutua ja Uuttamaata. Kerromme mielellämme referensseistämme.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Takuukorjauksilla laatu kohdalleen

Jos urakkasopimuksessa ei muuta sovita, rakennusurakan takuuaika on lähtökohtaisesti kaksi vuotta rakennuskohteen valmistumisesta. Takuuaikana urakoitsija vastaa siitä, että työn jäljessä mahdollisesti ilmenneet virheet korjataan.

 

Me tulemme mielellämme apuun silloin, kun tuoreessa uudisrakennuksessa ilmenee korjaustarpeita, olivat ne sitten mitä hyvänsä. Palvelemme luotettavasti, joustavasti ja korkealaatuisella työn jäljellä kohteessa kuin kohteessa. Meidän avullamme virheet voidaan jättää historiaan.

Kysy lisää